Prijs indicatie projecten

Website onderhoud

Hoe vaak komt u websites tegen waarvan de informatie verouderd is? Advertbanner helpt om oude informatie op uw website te voorkomen!

Onderhoud met een Content Management System

Om ervoor te zorgen dat uw klanten wél de laatste informatie te zien krijgen, levert Advertbanner bij alle websites een eenvoudig en flexibel onderhoudssysteem. Ook wel Content Management Systeem (CMS) genoemd.

Op maat advies

Een toppositie in de zoekmachines is een belangrijk punt van internetoptimalisatie. Wij richten ons op de vooraanstaande partijen.

Als organisatie, ondernemer of particulier weet u graag van tevoren waar u aan toe bent. De kostprijs van een gebruiksvriendelijke website is sterk afhankelijk van de uitvoering, inhoud, vormgeving en functionaliteit. Om een onderbouwde prijs te kunnen noemen is het zaak inzicht te verkrijgen in deze onderdelen.

Door onze kennis en ervaring kunnen wij dit maatwerk leveren. Wij kunnen u de juiste producten adviseren en leveren maar ook volledig sturing geven aan het project. Realisatie, consultancy en projectmanagement zijn diensten waarmee wij u van dienst kunnen zijn.