Werkwijze

Advertbanner is een internetbureau welke intensief samen werkt met reclamebureaus, ontwerpers, marketing- adviseurs en één van de grotere en snelst groeiende facilitaire callcenter van Nederland. Hierdoor zijn strategie, creativiteit, techniek en marketing perfect op elkaar afgestemd.

Om tot een succesvol eindresultaat te komen zal Advertbanner samen met u de volgende fases doorlopen.

 1. SEO, webdesign en strategie

  We beginnen bij het einde. Wat wil u met uw website bereiken? De eisen aan het eindproduct zijn het uitgangspunt, dus dat beeld moet helder zijn. De einddoelen bepalen alles, vanaf het eerste begin.

 2. Uniek webdesign ontwerp

  De einddoelen vertalen we in een technisch ontwerp; een gedetailleerde beschrijving van de indeling en structuur van de site, zogenaamde wireframes. De grafische vormgever maakt op basis van deze wireframes het ontwerp voor de website.

 3. Webdesign, van concept tot realisatie

  Met het technisch en grafisch ontwerp in de hand gaan we bouwen. In de eerste versie ziet u hoe de site in de praktijk gaat werken. Dit is hét moment om testgebruikers in te zetten om de usability (de gebruiksvriendelijkheid) van de site op de proef te stellen.

 4. Webdesign van hoge kwaliteit

  In deze fase krijgt de vormgeving een hoofdrol. De webteksten worden toegevoegd. Daarna testen we de site in verschillende browsers. De nieuwe site moet niet alleen goed werken, hij moet er ook goed uitzien. En als dat eenmaal het geval is gaan we live!

 5. Succesvol webdesign project

  Iedereen moet met de nieuwe site uit de voeten kunnen. Na een training weet u precies hoe het Content Management Systeem (CMS) werkt.

Maar een website is ‘nooit af’. Updates van het systeem of de toepassingen, andere eisen, voortschrijdend inzicht. Advertbanner staat ook dan voor u klaar.