Facebook bedrijfspagina

Facebook voor bedrijven

Facebook bedrijfspagina’s zijn voor sommige bedrijven inmiddels belangrijker dan bedrijfswebsites. Een bedrijfspagina op Facebook brengt veel voordelen met zich mee en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Dagelijks wordt Facebook door miljoenen Nederlanders bezocht. Mensen hebben contact met hun vrienden, met wie ze berichten, foto’s en video’s delen. Maar wat ze ook delen, zijn berichten van andere mensen of bedrijven. Wanneer er een bericht van een bedrijf wordt gedeeld, is er sprake van mond-op-mond reclame.

Bedrijfswebsite vs Facebook bedrijfspagina

Het grote verschil zit het in het overbrengen van een boodschap. Wanneer een nieuw bericht op de website wordt geplaatst, wordt dit bericht pas gelezen wanneer de website wordt bezocht.

Bij Facebook werkt dit anders. Wanneer de Facebook gebruiker de bedrijfspagina een like heeft gegeven, komen berichten van dit bedrijf automatisch op de wall van deze persoon te staan. Neem even een moment om te bedenken hoe deze manier van klantcontact in uw voordeel kan werken.

Een belangrijk onderdeel voor het verkrijgen van een like voor een Facebook bedrijfspagina is het uiterlijk van de pagina. Het beste is om hier de huisstijl van het bedrijf in terug te laten komen, zodat alle media uitingen goed op elkaar aansluiten.

Uw bedrijf succesvol op Facebook

  • Bereik al uw klanten, wanneer u maar wilt
  • Leer uw klanten kennen
  • Krijg feedback van uw klanten
  • Facebook fans zorgen voor mond-op-mond reclame
  • U krijgt maandelijks statistieken van de Facebook pagina

Wilt u ook een professionele Facebook bedrijfspagina en advies over hoe u Facebook kunt gebruiken voor succes? Vraag dan een vrijblijvend offerte aan.