Brand Identity

Of het nu gaat om het grafisch ontwerp van een website of Search Engine Optimization (SEO) voor Advertbanner is ieder nieuw web-project opnieuw een uitdaging.

Conceptontwikkeling, grafische vormgeving en de realisatie daarvan gaan hand in hand. Ieder nieuw project wordt gezien als een frisse start daarom wordt er altijd weer bij de basis begonnen. Gebruiksvriendelijk, toegankelijkheid, originaliteit, creativiteit en functionaliteit staat hoog in het vaandel.

Wij vinden het van groot belang dat uw klanten het bezoek aan uw website probleemloos en plezierig ervaren. Advertbanner besteedt veel aandacht aan het ontwerp van uw website. Het is tenslotte vandaag de dag hét visitekaartje op het internet.

Naast dat het zaak is dat er goed geluisterd word naar de specifieke wensen van de klant, maken we een grondige analyse van de ‘concurrentie’. De concurrerende websites zijn mede bepalend voor het succes van uw website.

Website Usability

Advertbanner vertaalt uw wensen in een grafisch vormgegeven website die optimaal toegespitst is op de wensen en behoeften van de doelgroep. Door klantgerichte optimalisatie behaalt u meer resultaat uit uw website.

Website Usability is het gebruiksvriendelijk maken van een website. Het doel van is een zo optimaal mogelijke gebruikservaring te creëren. Bezoekers kunnen gemakkelijk vinden waar ze naar op zoek zijn, en worden bovendien gestimuleerd tot het uitvoeren van een door u gewenste actie (zoals een aankoop, offerteaanvraag of inschrijving). Website usability kan in belangrijke mate bijdragen aan het succes van uw website!

Gedurende de bouw en ontwikkeling heeft u als opdrachtgever de mogelijkheid mee te kijken met de voortgang. U kunt op deze wijze feedback geven tijdens de realisatie van uw product.