Drupal

Drupal CMS, Open Source CMS

Drupal (een fonetische vorm van het Nederlandse woord “druppel”) is een gratis Open Source content management system (CMS) waarmee op een eenvoudige manier krachtige en veelzijdige websites gebouwd kunnen worden zonder technische voorkennis van de eindgebruiker. Een CMS is een raamwerk waarmee websites gebruiksvriendelijk worden beheerd.

Een belangrijk argument om voor Drupal als CMS voor uw website te kiezen, naast de uitbreidbaarheid, is het groot aantal gebruikers die dit CMS systeem kent. Drupal is een Open Source CMS. Een Open Source CMS kenmerkt zicht vaak door een vrij grote groep gebruikers die zich actief bezighoudt met de verbetering van het CMS. Deze groep noemen we de ‘Drupal community’.

Bij Advertbanner willen we dat u met een gerust hart uw online activiteiten bij één partij kunt neerleggen. Daarom leveren wij een Drupal totaal oplossing. Wij bedenken de strategie, maken een ontwerp, bouwen fantastische sites en regelen de hosting en onderhoud van uw Drupal website.

Drupal voordelen voor u!

  • Open source, dus een volledig gratis CMS.
  • U bent niet langer afhankelijk van een softwareleverancier (vendor lock in). U kunt gaan en staan waar u maar wilt.
  • Er kan zeer veel functionaliteit worden toegevoegd door middel van de beschikbare additionele modules die ontwikkeld zijn. U kunt eenvoudig beginnen en Drupal kan met uw organisatie of met uw wensen meegroeien.
  • Advertbanner heeft de expertise en ervaring in huis om voor u extra Drupal functionaliteit te ontwikkelen in de vorm van maatwerk modules
  • De vormgeving en de inhoud zijn gescheiden waardoor iedere lay-out mogelijk is.
  • Zoekmachine vriendelijk. De Google zoekmachine kan Drupal websites zeer goed indexeren en zal daardoor leiden tot hogere posities in de Google zoekresultaten.
  • Veilig: als zelfs de officiële website van het Witte Huis met Drupal gemaakt is dan kunt u ervan uitgaan dat Drupal een superveilig CMS is.

Als internetbureau onderscheiden we ons door onze user-centered visie. We verplaatsen ons in de gebruikers van de online omgevingen die we bouwen. We werken met personas om de wensen van de gebruikers te vangen. Dit zorgt voor doelgerichte, effectieve websites waarmee onze klanten hun online doelstellingen bereiken.