SilverStripe

SilverStripe CMS, Open Source CMS

SilverStripe CMS is een buitengewoon gebruiksvriendelijk content management systeem dat met name zeer geschikt is voor kleine tot middelgrote websites. Het beheren van de inhoud van uw website is dankzij de bijzonder intuitieve beheeromgeving kinderlijk eenvoudig. Met dit moderne en bijzonder zoekmachinevriendelijke CMS kunt u een onbeperkt aantal pagina’s beheren. De pagina’s kunt u eenvoudig opmaken met de ingebouwde WYSIWYG tekstbewerker. Kennis van HTML is dan ook niet nodig. Afbeeldingen kunt u heel gemakkelijk uploaden en in uw pagina’s gebruiken. Daarbij kunt u de volgorde van afbeeldingen en menu-items met ‘drag-and-drop’ functionaliteit zelf bepalen. Heel intuitief en gebruiksvriendelijk dus.

Een belangrijk argument om voor SilverStripe als CMS voor uw website te kiezen, naast de uitbreidbaarheid, is het groot aantal gebruikers die dit CMS systeem kent. SilverStripe is een Open Source CMS. Een Open Source CMS kenmerkt zicht vaak door een vrij grote groep gebruikers die zich actief bezighoudt met de verbetering van het CMS. Deze groep noemen we de ‘SilverStripe community’.

Als internetbureau onderscheiden we ons door onze user-centered visie. We verplaatsen ons in de gebruikers van de online omgevingen die we bouwen. We werken met personas om de wensen van de gebruikers te vangen. Dit zorgt voor doelgerichte, effectieve websites waarmee onze klanten hun online doelstellingen bereiken.

Bij Advertbanner willen we dat u met een gerust hart uw online activiteiten bij één partij kunt neerleggen. Daarom leveren wij een SilverStripe totaal oplossing. Wij bedenken de strategie, maken een ontwerp, bouwen fantastische sites en regelen de hosting en onderhoud van uw SilverStripe website.

SilverStripe voordelen voor u!

  • Open source, dus een volledig gratis CMS.
  • U bent niet langer afhankelijk van een softwareleverancier (vendor lock in). U kunt gaan en staan waar u maar wilt.
  • Er kan zeer veel functionaliteit worden toegevoegd door middel van de beschikbare additionele modules die ontwikkeld zijn. U kunt eenvoudig beginnen en SilverStripe kan met uw organisatie of met uw wensen meegroeien.
  • Advertbanner heeft de expertise en ervaring in huis om voor u extra SilverStripe functionaliteit te ontwikkelen in de vorm van maatwerk modules
  • De vormgeving en de inhoud zijn gescheiden waardoor iedere lay-out mogelijk is.
  • Zoekmachine vriendelijk. De Google zoekmachine kan SilverStripe websites zeer goed indexeren en zal daardoor leiden tot hogere posities in de Google zoekresultaten.