WordPress

WordPress CMS, Open Source CMS

Het WordPress CMS maakt gebruik van de PHP-programmeertaal. Alle content die via het CMS wordt ingevoerd wordt opgeslagen in een MySQL-database. WordPress is een Open Source Content Management Systeem waarmee u heel eenvoudig uw eigen website of blog kunt beheren. De opmaak van pagina’s is binnen dit CMS door middel van thema’s of zelfgemaakte template files aan te passen. Hierdoor hoeft er geen gebruik te worden gemaakt van de vormgeving die WordPress levert . Tevens zijn er talloze plugins beschikbaar die allerlei functies aan uw weblog of website toevoegen.

Een belangrijk argument om voor WordPress als CMS voor uw website te kiezen, naast de uitbreidbaarheid, is het groot aantal gebruikers die dit CMS systeem kent. WordPress is een Open Source CMS. Een Open Source CMS kenmerkt zicht vaak door een vrij grote groep gebruikers die zich actief bezighoudt met de verbetering van het CMS. Deze groep noemen we de ‘WordPress community’.

Als internetbureau onderscheiden we ons door onze user-centered visie. We verplaatsen ons in de gebruikers van de online omgevingen die we bouwen. We werken met personas om de wensen van de gebruikers te vangen. Dit zorgt voor doelgerichte, effectieve websites waarmee onze klanten hun online doelstellingen bereiken.

Bij Advertbanner willen we dat u met een gerust hart uw online activiteiten bij één partij kunt neerleggen. Daarom leveren wij een WordPress totaal oplossing. Wij bedenken de strategie, maken een ontwerp, bouwen fantastische sites en regelen de hosting en onderhoud van uw WordPress website.

WordPress voordelen voor u!

  • Open source, de programmacode van het CMS is vrij beschikbaar.
  • U bent niet langer afhankelijk van een softwareleverancier (vendor lock in). U kunt gaan en staan waar u maar wilt.
  • Er kan zeer veel functionaliteit worden toegevoegd door middel van de beschikbare additionele modules die ontwikkeld zijn. U kunt eenvoudig beginnen en WordPress kan met uw organisatie of met uw wensen meegroeien.
  • Advertbanner heeft de expertise en ervaring in huis om voor u extra WordPress functionaliteit te ontwikkelen in de vorm van maatwerk modules.
  • De vormgeving en de inhoud zijn gescheiden waardoor iedere lay-out mogelijk is.
  • Zoekmachine vriendelijk. De Google zoekmachine kan WordPress websites zeer goed indexeren en zal daardoor leiden tot hogere posities in de Google zoekresultaten.